Fórmula 1

Ferrari presenta el seu monoplaça, el SF-23

L’equip italià ha mostrat al món el cotxe amb el qual volen competir pel campionat de Formula 1 aquesta temporada amb Mercedes i Red Bull

Ferrari ha presentat avui el seu monoplaça per a la temporada 2023, el SF-23. Enfront d’una grada plena de tifosi molt animats en la seu oficial, Maranello, el Cavalino Rampante ha mostrat la seva nova arma. El nou SF-23 llueix un aspecte similar a la passada temporada, però aquesta vegada el cotxe té un color vermell més clar que la temporada 2022.

A més, hi ha una major presència del color negre, especialment en un lateral del cotxe. En l’aleró posterior, el nom Ferrari apareix en un color blanc molt clar, a diferència de la passada temporada, en la qual no hi havia cap logotip.

Aquesta presentació ha estat especial i diferent de les que, fins ara, s’han fet. I és que el monoplaça ha sortit a la pista oficial de Ferrari, Fiorano, per donar unes voltes. Tant Charles Leclerc com Carlos Sainz han pogut experimentar el nou cotxe de cara al 2023. En total, 15 quilòmetres repartits entre tots dos pilots.

Tant Charles Leclerc com Carlos Sainz es mostren preparats per aquesta nova temporada. “M’he preparat molt aquest hivern i estem preparats per al repte”, comenta el pilot madrileny.

“Portem anys complicats, però som segons en constructors. Hem tractat de minimitzar les debilitats del cotxe. Això és el que ens motiva, estem desitjant guanyar el campionat”, ha dit Leclerc.

Per la seva banda, el nou director d’equip, Frederic Vasseur, ha insistit que tots dos pilots són el líder de l’equip. “Impulsarem Sainz i Leclerc per igual, l’equip va primer. Hi ha un gran pressentiment. Aquesta sensació és important per a la motivació de cara a la temporada”, han estat les paraules del suís Frederic Vasseur.

Temporada de reivindicació?

Amb Charles Leclerc i Carlos Sainz com a pilots per tercer any consecutiu, l’equip de Maranello tractarà de millorar els resultats de la passada temporada. I és que l’equip italià només va aconseguir quatre victòries, sent la majoria en la primera part de la temporada. A més, van aconseguir 20 podis entre els dos pilots. No obstant això, no van aconseguir el campionat, acabant segons als dos campionats, principalment per les pèssimes decisions que van prendre durant l’any, especialment en qüestions d’estratègia. Per això, com a novetat per aquest any, la Scuderia ha canviat el seu cap d’equip, ja que Mattia Binotto va deixar lloc a Frederic Vasseur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)