Fórmula 1

Mercedes mostra al món el seu monoplaça: W14

L’equip alemany retorna al negre com el color principal del cotxe després de no fer-ho la temporada 2022

L’equip Mercedes ha presentat el seu monoplaça per a la temporada 2023 de la Fórmula 1, el Mercedes W14. L’equip alemany buscarà amb aquest cotxe tenir una bona base en comparació amb la temporada passada. I és que el conjunt de Brackley té com a objectiu tornar a lluitar per tots dos campionats amb Max Verstappen i Red Bull.

De cara a aquest any, l’equip amb 8 campionats de constructors ha tornat al color negre com a color principal en la seva decoració. Aquest color ja va estar present durant les temporades 2020 i 2021 al cotxe de l’equip alemany. No obstant això, per al primer any de la nova reglamentació, van decidir tornar al color platejat.

Però, exactament, quina és la raó d’aquest canvi? Segons el director de l’equip, Toto Wolff, és per una qüestió de pes al cotxe. “El nostre monoplaça tenia sobrepès l’any passat. Aquest any hem intentat esbrinar on podem esprémer cada gram. Així que ara, la història es repeteix”, ha dit el director de l’equip Mercedes.

Junt amb el color negre, hi haurà el color blau fluorescent amb una línia cobrint tot el cotxe, la qual també es veu a l’aleró davanter. A més, té petites línies a cada un dels costats que acompanyen a la part frontal de l’aleró posterior al patrocinador de l’equip, Petronas. Un altre patrocinador, INEOS, mantindrà la seva presència a la part alta del cotxe, junt amb la part posterior de l’aleró posterior, la qual cobreix de color vermell intens.

George Russell, pilot de l’equip alemany, no vol repetir els errors de l’any passat. “Tots som aquí per guanyar, així de simple. La motivació dins de l’equip és immensa perquè la gent no vol que es repeteixi el 2022. Estem preparats per fer-ho”, diu el britànic.

Per la seva banda, el set vegades campió del món, Lewis Hamilton té confiança per aquest nou any. “Tinc moltes ganes de tornar a córrer. Em sento tranquil, amb energia i tinc la concentració més refinada. Estic preparat per fer el que calgui per guanyar”, van ser les paraules del pilot britànic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)