MotoGP

Andrea Dovizioso i Hans-Georg Anscheidt seran nomenats Llegendes de MotoGP

L’italià i l’alemany s’incorporaran al prestigiós Saló de la Fama aquest 2023

L’italià Andrea Dovizioso i l’alemany Hans-Georg Anscheidt seran nomenats Llegendes de MotoGP i entraran al del Saló de la Fama aquest 2023. Dovizioso serà guardonat en el GP d’Itàlia que es disputarà a Mugello i Anscheidt en el GP d’Alemanya que es farà a Sachsenring.

Andrea Dovizioso va guanyar el mundial de 125 cc l’any 2004 i al 2008 va debutar a MotoGP, fent el primer podi a la categoria reina com a debutant. Va ser subcampió del món el 2017, 2018 i 2019. Es va retirar definitivament l’any 2022. Hans-Georg Anscheidt va néixer l’any 1935 i es va convertir en un dels pilots de 50 cc més important de la primera dècada de la categoria. Va guanyar tres títols mundial consecutius els anys 1966, 1967 i 1968, i es va retirar com a campió aquell any.

Dovizioso i Anscheidt s’uneixen a una llarga llista de llegendes que inclou Valentino Rossi, Giacomo Agostini, Hugh Anderson, Kork Ballington, Max Biaggi, Àlex Crivillé, Mick Doohan, Stefan Dörflinger, Geoff Duke, Wayne Gardner, Mike Hailwood, Nicky Hayden, Jorge Lorenzo, Daijiro Kato, Eddie Lawson, Marco Lucchinelli, Randy Mamola, Anton Mang, Jorge Martinez, Angel Nieto, Dani Pedrosa, Wayne Rainey, Phil Read, Jim Redman, Kenny Roberts, Kenny Roberts Jr., Jarno Saarinen, Kevin Schwantz, Barry Sheene, Marco Simoncelli, Freddie Spencer, Casey Stoner, John Surtees, Luigi Taveri, Carlo Ubbiali i Franco Uncini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)