MotoGP

Honda presenta la moto per al curs 2023 de MotoGP

L’equip lluirà la mateixa decoració que els anys anteriors en un any en el qual hauran de lluitar per tornar als podis i per les victòries

L’equip Repsol Honda ha presentat en el Campus Repsol de Madrid la nova moto que utilitzaran Marc Márquez i Joan Mir durant la temporada 2023 de MotoGP, amb l’objectiu de tornar a ser un habitual en els podis i aconseguir victòries després de 3 anys de pèssimes actuacions en pista.

Això sí, no serà del tot senzill, ja que els últims anys no han estat els millors per a l’equip, després de la caiguda de Márquez a la primera cursa de la temporada 2020. Des de llavors, ni el mateix pilot de Cervera ni tots els seus companys (el seu germà, Àlex, i Pol Espargaró) no han trobat la tecla per tornar a fer una moto competitiva.

Ara, amb Márquez completament recuperat i un Joan Mir que arriba a l’equip després de guanyar el campionat l’any 2020, l’equip espera tornar als podis constantment per, a poc a poc, tornar a guanyar curses i campionats.

Pel que fa a la moto, llueix la mateixa decoració que els últims anys, amb el taronja, blanc-i-vermell com a colors principals. Per altra banda, en l’aspecte tècnic, destaca principalment les petites aletes que hi ha a la part posterior, similars als que utilitzen la Ducati.

Les primeres sensacions que va tenir l’equip durant els tests de Sepang no van ser del tot bones. Tot i tenir tres prototips diferents, Márquez no es va mostrar del tot content. Finalment, va escollir una unitat la qual pateix problemes de tracció, mateix problema que van tenir l’any passat.

Així i tot, l’equip té un petit marge per a poder solucionar els problemes abans dels dos últims dies de la pretemporada, que se celebraran a Portimão (Portugal) durant la segona meitat del mes de març, i la primera cursa al mateix circuit el pròxim 26 de març a l’Algarve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)