Fórmula 1

Verstappen inicia els tests amb bon peu

El pilot neerlandès aconsegueix el millor temps de la primera jornada per davant dels pilots espanyols, Alonso i Sainz

La Fórmula 1 ha iniciat la pretemporada amb la primera de les tres jornades de testos en el circuit de Sakhir, a Bahrain. Els temps han estat bastant ràpids i competitius respecte al vist la passada temporada. Així i tot, la sessió ha finalitzat amb l’actual campió del món al capdavant de la classificació.

Max Verstappen és l’únic que ha rodat tant al matí com en la tarda, fent més de 150 voltes en total, marcant el millor temps, en un 1:32:837. Darrere d’ell, ha finalitzat Fernando Alonso amb un Aston Martín que ha patit problemes tant a la jornada matinal, amb Felipe Drugovich, com a la tarda amb el mateix pilot asturià. No obstant això, s’ha quedat a 29 mil·lèsimes del neerlandès, rodant 60 voltes.

En tercera posició, ha finalitzat un Carlos Sainz que només ha rodat al matí fent 72 voltes i marcant un temps 4 dècimes pitjor que el de Max Verstappen. En la mateixa dècima, està el seu company, Charles Leclerc, amb 64 voltes. El Top-5 l’ha completat Lando Norris, amb 40 voltes, però amb un temps sis dècimes pitjor en comparació al del pilot de Red Bull.

Per la seva banda, Mercedes ha finalitzat sisè i novè, realitzant una gran quantitat de voltes, amb Hamilton a la sisena plaça, rodant 83 voltes, i Russell en la novena amb 69. La gran sorpresa del primer dia ha estat Williams. L’equip britànic ha finalitzat dins del Top-10 amb els seus dos cotxes, rodant Alexander Albon 74 voltes i Logan Sargeant 75 voltes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)