Fórmula 1

Alonso està per davant dels Red Bull el primer dia d’entrenaments lliures

L’asturià i el seu Aston Martin superen per una dècima Max Verstappen en el GP de Bahrain que inicia el curs

Fernando Alonso i el seu Aston Martin han sigut els més ràpids i han quedat per davant dels dos Red Bull el primer dia d’entrenaments lliures del GP de Bahrain amb que s’inicia la temporada de Fórmula 1. L’asturià ha fet un registre d’1:30.907 i ha superat per una dècima i mitja (0.169) el campió mundial Max Verstappen (Red Bull) que ha fet 1:31.076. Sergio Pérez ha aconseguit el tercer temps a 0.171 de Fernando Alonso. Charles Leclerc i el seu Ferrari han acabat quarts a mig segon del millor temps (0.460). El seu company d’equip Carlos Sainz ha fet el catorzè registre a més d’un segon (1.049). El millor Mercedes ha sigut el de Lewis Hamilton en el vuitè lloc a sis dècimes.

En les tandes de voltes amb pneumàtic intermedi de simulació de cursa, també hi ha hagut lluita entre Max Verstappen i Fernando Alonso, i el neerlandès ha fet millors registres, per poques dècimes, que l’asturià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)