Més motor

Martí completa un bon cap de setmana amb la F3 a Bahrain

El pilot barceloní de l’equip Campos Racing ha guanyat la cursa del dissabte i ha finalitzat en sisena posició a la cursa del diumenge

Josep Maria Martí, més conegut com a Pepe Martí, ha finalitzat un molt bon primer cap de setmana de la Fórmula 3 al circuit de Sakhir, a Bahrain. El pilot català va aconseguir la victòria en la jornada de dissabte després de sortir en la segona posició a la graella.

Martí va conservar neumàtics en les primeres voltes i va anar a poc a poc progressant fins a avançar a Franco Colapinto per agafar el lideratge de la cursa. Poc després, va escapar-se fins a obtenir la victòria, sumant 11 punts després de fer la volta ràpida de la cursa. Després de Martí, va arribar l’argentí Colapinto i el brasiler Caio Collet per completar el podi.

A la cursa del diumenge, el barceloní ha tingut més complicacions per destacar. I és que el pilot de l’equip valencià Campos Racing partia des de l’onzena posició a la graella. Gràcies als accidents i anar lentament avançant pilots, Pepe ha finalitzat la cursa en una sisena posició bastant sòlida.

En aquesta segona cursa, la victòria ha estat per al brasiler Gabriele Bortoleto, seguit de l’alemany Oliver Goethe i del suec Dino Beganovic. Amb aquests resultats, Martí termina el primer cap de setmana de la temporada de la F3 en quarta posició al campionat de pilots.

Però Martí no és l’únic pilot català a la graella de la Fórmula 3. Mari Boya, qui està a l’equip MP Motorsport, va finalitzar setzè a la cursa del dissabte. No obstant això, a la jornada del diumenge, el pilot de la Vall d’Aran no ha pogut completar la cursa després de tenir un contacte a la volta 9.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)