MotoGP

Aprilia vol competir pel mundial de MotoGP amb Aleix Espargaró i Maverick Viñales

L’equip italià presenta la seva nova decoració en el circuit de Portimão

Aprilia ha estat el penúltim equip de la graella en presentar la seva decoració de cara a la temporada 2023 de MotoGP en el circuit de Portimão, a l’Algarve (Portugal). Pel que fa a la decoració, no hi ha molts canvis, mantenint el negre com el color principal. A més, hi ha certs tocs de color vermell, de la mateixa manera que l’any passat, amb una línia de color púrpura. Tenint en compte l’any passat, s’espera moltes coses d’ells per aquesta nova temporada. I és que van ser la revelació la temporada passada, aconseguint podis i victòries, amb Aleix Espargaró lluitant pel campionat fins al final.

Finalment, el pilot de Granollers va acabar quart, amb 212 punts, amb una victòria i sis podis. De cara a aquesta temporada, el català espera poder divertir-se. “La temporada 2023 començarà amb moltes incògnites. El nou format amb l’esprint de dissabte ens exigirà encara més preparació als pilots, però ningú no pot encara avaluar realment l’impacte real d’aquest canvi. M’he preparat al màxim i estic segur que aquest any ens tornarem a divertir”, ha dit Espargaró.

Per la seva banda, Maverick Viñales va acabar onzè, amb 122 punts i 3 podis. El de Roses no va tenir la seva millor temporada l’any passat, cosa que vol canviar en aquest 2023. Per aquest motiu, vol millorar el seu paper. “He après molt el 2022 sobre Aprilia i el meu equip, però també sobre mi mateix. En aquesta nova temporada, podrem posar en pràctica tot allò après durant aquest aprenentatge. M’agrada el format nou de cap de setmana. Serà interessant tant per als aficionats com per als equips, que tindran l’oportunitat de preparar-se per a la cursa de diumenge fent servir l’eprint. Estic impacient per començar”, ha destacat el pilot gironí.

La segona part de la pretemporada tindrà lloc aquest cap de setmana al circuit de Portimao. El campionat començarà el cap de setmana del 24 al 26 de març al circuit portuguès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)