MotoGP

Viñales fa el tercer temps i Àlex Márquez el quart el primer dia dels tests de MotoGP

El campió mundial Francesco Bagnaia acaba la jornada a Portimão amb el millor registre

Maverick Viñales i la seva Aprilia han fet el tercer millor temps, i Àlex Marqués i la seva nova Ducati han aconseguit el quart el primer dia dels tests oficials de MotoGP que s’estan fent a Portimão. El millor registre del dia l’ha fet el campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati) amb 1:38.771. El rosinc s’ha quedat a dues dècimes i mitja mentre que el cerverí ha acabat a més de cinc i mitja. Àlex Márquez ha fet una gran actuació i ha arribat a ocupat el primer lloc. Maverick Viñales sempre ha estat entre els millors registres i ha estat el tercer pilot que més voltes ha donat amb 88.

Àlex Rins, en la seva estrena amb Honda, ha ocupat l’onzena plaça a més de vuit dècimes, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia), que ha caigut durant el matí, ha fet el dotzè registre, també a més de vuit dècimes. Marc Márquez (Honda) han acabat en la 19a plaça a un segon i tres dècimes, i Pol Espargaró (Gas Gas) ha estat el 22è a més d’un segon i set dècimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)