MotoGP

Arenas signa el vuitè temps i Alcoba, el 19è, durant el segon dia de tests a Portimão

El gironí s’ha quedat a vuit dècimes del millor temps de la jornada, mentre que el tortosí, a 1,7. A Moto3, Xavier Artigas ha estat sisè, a mig segon del primer.

La segona jornada dels testos de pretemporada de Moto2 i Moto3 al circuit de Portimão, Portugal, ha deixat els pilots catalans amb una sensació positiva de cara a l’inici del campionat d’aquí una setmana al circuit de l’Algarve. Així i tot, encara queda un dia per provar coses i deixar-ho tot enllestit per a la primera cursa de la temporada.

A Moto2, durant l’última hora de la jornada, tant Albert Arenas com Jeremy Alcoba (tots dos pilotant una Kalex) han signat els seus millors temps. Per una banda, el gironí ha fet el vuitè millor temps, amb un 1:43:091, a 8 dècimes del millor temps, el qual ha fet el murcià Pedro Acosta, amb un 1:42:234. En l’altre costat, Alcoba ha fet 19è, amb un temps d’1:43:924, a 1,7 segons del temps del primer classificat.

A Moto3, Xavier Artigas (amb una CF Moto) també ha mostrat un bon ritme, signant una sisena posició a la millor sessió, amb un temps d’1:48:881, quedant-se a mig segon del millor temps de la jornada, que l’ha signat a la segona hora de la jornada. Aquest millor temps ha estat pel brasiler Diogo Moreira, amb un 1:48:369, el qual l’ha fet a l’última hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)