MotoGP

Oliveira també es perdrà el GP de l’Argentina després de l’accident de Portimão

Les lesions del pilot portuguès són més greus de les que, en un principi, es pensaven i, per tant, no correrà a Termas de Rio Hondo

Miguel Oliveira (Aprilia) no participarà en el GP de l’Argentina de MotoGP, la segona cursa del mundial, que se celebrarà aquest cap de setmana a Termas de Rio Hondo. El portuguès va caure quan Marc Márquez (Honda) el va envestir i té problemes a les cames. Oliveira va ser traslladat a la clínica del circuit de Portimão i no se li va detectar cap lesió greu que li impedís d’entrada córrer a l’Argentina. No obstant això, després d’una segona revisió feta dilluns, s’ha confirmat que el pilot de RNF pateix “danys més greus” dels que podria semblar. Aquests problemes el faran perdre la pròxima cursa del calendari a l’Argentina. Tot i tenir una vacant, l’equip britànic ha decidit no reemplaçar el lloc d’Oliveira amb cap altre pilot.

Amb la lesió de Miguel Oliveira, ja són quatre les absències que hi haurà para la segona prova del calendari. Sumant-se a l’absència del portuguès, hi ha Pol Espargaró (Gas Gas), que es va lesionar durant els entrenaments previs a la cursa, en el qual va patir una contusió pulmonar i fractures a la mandíbula i a la vèrtebra dorsal. El pilot català ja està en Barcelona a l’hospital després de l’accident del divendres.

Qui també es perdrà la segona prova del campionat serà Enea Bastianini (Ducati). El pilot italià va caure junt amb Luca Marini al revolt 5 durant la cursa a l’esprint del dissabte. El de Ducati té una fractura a l’escàpula dreta després d’aquest accident i, com també li va passar a Pol Espargaró, no va poder competir en la primera cursa de diumenge del campionat.

Per altra banda, l’última baixa confirmada per aquesta segona cursa del campionat és l’autor de la polèmica a l’Algarve, Marc Màrquez. El pilot de Cervera va ser operat a Madrid d’una lesió al polze de la mà dreta després d’impactar, en primer lloc, amb la moto de Jorge Martín (Ducati)i, posteriorment, envestir la moto de Miguel Oliveira.

Més enllà de les lesions i absències confirmades, també hi ha pilots amb molèsties, com és el cas de Jorge Martín. El madrileny, segons ha confirmat el seu equip, té trencat el dit gros del peu dret, a més d’un esquinç en el turmell després de l’incident amb Márquez. Així i tot, sembla que no serà baixa per a la segona cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)