MotoGP

Àlex Márquez aconsegueix un gran tercer lloc en MotoGP sota la pluja a l’Argentina

Bezzecchi guanya la cursa i és el nou líder de la màxima categoria

Àlex Márquez ha portat la seva Ducati a la tercera plaça del podi en la cursa de MotoGP del GP de l’Argentina que s’ha disputat sobre un circuit molt mullat i sota la pluja. El cerverí ha aconseguit pujar al podi per tercera vegada en la màxima categoria. Les dues primeres van ser dos segons llocs l’any 2020 quan estava a Honda. L’italià Marc Bezzecchi (Ducati) ha aconseguit la seva primera victòria en MotoGP i això l’ha situat com a nou líder del mundial. Francesco Bagnaia (Ducati), el campió mundial, ha cedit el lideratge perquè ha caigut a vuit voltes del final quan anava segon i malgrat tornar a la cursa ha acabat setzè i no ha puntuat.

Àlex Rins (Honda) ha finalitzat en la novena posició, mentre que les Aprilia no han funcionat en aquestes condicions de tanta aigua i Maverick Viñales ha acabat dotzè i Àleix Espargaró ho ha fet en la quinzena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)