MotoGP

Pol Espargaró: “Per fi puc somriure i parlar”

El pilot de MotoGP explica en un vídeo a les seves xarxes socials com està físicament i tot pel que ha passat després de l’accident

Pol Espargaró ha publicat a les seves xarxes socials un vídeo en el que explica com va la seva recuperació després de l’aparatosa caiguda que va patir en el GP de Portugal. El pilot de Gas Gas Factory Racing Tech3 es veu somrient a les imatges i afirma: “Per fi puc somriure i parlar”. El granollerí diu que el que més l’ha molestat ha estat la fractura que va patir a la mandíbula i que l’hi ha fet perdre molt de pes al no poder menjar normalment.

“Ha passat un mes i una setmana des de la caiguda del 24 de març a Portimão. Si abans no us he dit res és perquè tenia la boca completament tancada durant 4 setmanes… Ara ja fa una setmana que menjo, però he perdut moltíssim pes, gairebé 8 o 9 quilos per tenir la mandíbula completament tancada, això és del que pitjor he portat. Ara ja veieu que tinc força obertura i mobilitat al múscul de la mandíbula” ha explicat en el vídeo Pol Espargaró i ha afegit: “Em vaig partir la mandíbula, però els doctors han fet una molt bona feina i poc a poc he anat recuperant mobilitat. Encara tinc algun cargol, però ja menjo amb normalitat i això és el que més agraeixo”.

El pilot de MotoGP continua explicant les lesions que va patir: “Això de mandíbula em va afectar l’orella on posteriorment també em van intervenir, i les cervicals. També he tingut un problema neuronal, als nervis…he perdut la potència muscular en algun múscul que he de recuperar amb rehabilitació, però això no és un problema”. “Vaig patir dues fractures a les costelles, però això és el que porto millor i després la gallina dels ous d’or… les tres fractures a les vèrtebres…. Això és el que no em permet tornar a la competició. Una va ser a la vèrtebra 8 i per això he d’usar cotilla, però a poc a poc vaig tornant a la normalitat i a entrenar, que això és una meravella”.

Pol Espargaró també ha agraït als doctors Charte i Mir com l’han cuidat. Ha donat les gràcies pels missatges dels aficionats, i sobretot s’ha mostrat agraït: “A la meva dona, Carlota, que ho ha estat tot. Ella ha format part de la meva vida de manera molt intensa sempre, però aquestes últimes setmanes ha estat crucial tenir-la al meu costat. Moltes gràcies a tots us estimo molt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)