Fórmula 1

El GP de Miami arrenca avui al vespre amb els entrenaments lliures

Max Verstappen (Red Bull) defensa el lideratge del mundial en el traçat urbà nord-americà

La Fórmula 1 reprèn avui el camí avui al vespre en el Gran Premi de Miami, que es disputa en el circuit urbà de la ciutat americana. El traçat, de 5,410 km, es va estrenar amb la cursa de l’any passat, la qual va guanyar Charles Leclerc (Ferrari), per davant de Max Verstappen (Red Bull) i Carlos Sainz (Ferrari). Aquest conté dues llargues rectes, amb una secció ràpida al Sector 1 i una part més estreta a l’inici del Sector 3.

Pel que fa al campionat, el pilot neerlandès de Red Bull és el líder, amb 93 punts, seguit pel seu company d’equip, Sergio Pérez, amb 87, amb Fernando Alonso (Aston Martín) a la tercera posició, amb 60. A la classificació per equips, Red Bull lidera, amb 180 punts, 93 més que el segon millor equip, Aston Martín, amb Mercedes a la tercera posició, amb 76 punts.

El cap de setmana comença avui amb la primera sessió d’entrenaments lliures, que serà a partir de les 20:30 hora catalana, mentre que la segona sessió serà a les 12 de la nit. Ja en la jornada de demà dissabte, la tercera i última sessió de lliures es durà a terme a partir de les 18:30, mentre que la qualificació serà a partir de les 22:00 hora catalana. La cursa tindrà lloc a partir de les 21:30 el diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)