Fórmula 1

Verstappen remunta i s’emporta la victòria a Miami sense complicacions

El neerlandès ha fet una bona estratègia i s’ha imposat al seu company d’equip, Sergio Pérez, amb Fernando Alonso acompanyant-los al podi

Max Verstappen (Red Bull) s’ha imposat contundentment en el GP de Miami de Fórmula 1 després de fer una remuntada exprés des de la novena posició. El neerlandès ha fet una bona estratègia, començant amb els pneumàtics durs, allargant l’aturada, a diferència del seu company, Sergio Pérez (Red Bull), que ha acabat segon i ha començat amb el neumàtic mitjà. Completant el podi, ha finalitzat Fernando Alonso (Aston Martin), mentre que George Russell (Mercedes) ha estat quart i Carlos Sainz (Ferrari) ha finalitzat cinquè.

A la sortida, pocs canvis hi ha hagut, amb els tres primers mantenint posicions sense complicacions, amb Nyck de Vries (AlphaTauri) i Lando Norris (McLaren) tocant-se per la zona baixa de la graella. Mentrestant, Verstappen ha avançat Kevin Magnussen (Haas) i Charles Leclerc a la vegada. El neerlandès ha continuat el seu progrés i ha passat George Russell i Pierre Gasly (Alpine), col·locant-se quart.

En la volta 15, Verstappen ha avançat Sainz i, posteriorment, al següent gir, seria el torn d’Alonso en caure davant del campió del món. En paral·lel, han començat a succeir-se les aturades, amb Magnussen o Gasly sent alguns dels primers. Unes voltes més tard, seria el torn dels capdavanters, amb Sainz sent el primer a aturar-se, mentre que Pérez ho ha fet algunes voltes més tard.

El que també ha passat és que Carlos Sainz ha rebut una sanció de 5 segons per excedir el límit de velocitat en el pitlane. En la volta 25, Alonso s’ha aturat a boxes, sortint darrere de Sainz. No obstant això, l’asturià l’ha avançat poc després. Per darrere, Russell ha avançat Lewis Hamilton (Mercedes) i la lluita per la part mitjana de la graella continuava.

A la volta 37, Russell ha avançat Sainz per posar-se en la quarta posició, mentre que Verstappen ha augmentat la seva distància amb el seu company d’equip, la qual ha estat suficient per poder aturar-se i sortir en una millor posició que el mexicà. Posteriorment, ha passat per boxes i, unes voltes després, ha avançat Pérez per ja, definitivament, col·locar-se en la primera posició.

En les últimes voltes, la lluita s’ha centrat més en les posicions de la zona mitjana, incloent-hi el duel entre Leclerc i Hamilton. Al final, el guanyador d’aquest enfrontament ha estat el britànic, que ha passat el pilot de Ferrari a falta de tres voltes per acabar la cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)