MotoGP

Marc Márquez cau tres vegades en la qualificació del GP d’Alemanya i sortirà setè

Bagnaia fa la seva quarta ‘pole’ de l’any, tercera consecutiva

Marc Márquez i la seva honda han caigut tres vegades en la qualificació del GP d’Alemanya, i ja porta quatre caigudes en aquest gran premi. El cerverí ha disputat la Q1, amb la pista molt mullada, i ha anat per terra en l’últim revolt, ha creuat la pista per entrar directament a box i ha agafat la segona moto que tenia pneumàtics de sec. ha sortit a pista, ha arriscat i ha fet un gran temps que l’ha portat a la Q2. En la qualificació definitiva Marc Márquez ha caigut, però ha tornat a pujar a la moto i després de passar per box ha tornat a pista i ha tornat a caure en els últims minuts. El vuit vegades campió mundial ha acabat amb el setè temps a sis dècimes del millor registre.

La posició preferent l’ha fet Francesco Bagnaia que ha sigut la quarta de la temporada i la tercera consecutiva. Àlex Márquez (Ducati) sortirà vuitè, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) estarà desè en la graella. Maverick Viñales (Aprilia) s’ha quedat en la Q1 i sortirà des de la tretzena plaça.

En Moto3 Xavier Artigas (CFMoto) haurà de passar per la Q1 pel seu temps de divendres al matí, el divuitè. La tercera sessió d’entrenaments ha estat sota una intensa pluja i no s’han millorat el temps. El pilot de Sant Andreu de la Barça s’ha adaptat bé a les males condicions i ha fet el millor registre de la sessió.

Albert Arenas (Kalex) i Jeremy Alcoba (Kalex) disputaran directament la Q2, ja que van acabar el divendres amb l’onzè i dotzè temps. En els tercers entrenaments no van poder millorar els temps, ja que plovia i la pista estava mullada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)