MotoGP

Victòria i tercer lloc de Jordi Torres en les dues curses de MotoE a Sachsenring

La segona cursa s’ha aturat a quatre voltes del final per la pluja

Jordi Torres ha aconseguit una victòria i una tercera posició en les dues curses de MotoE del GP d’Alemanya en el circuit de Sachsenring, i ha ampliat la seva avantatge al capdavant del mundial de la categoria. En la primera prova del dia el rubinenc ha sumat la seva segona victòria aquesta temporada. Jordi Torres ha sortit des de la posició preferent, ha perdut algunes places i ha mantingut una dura lluita amb el valencià Hector Garzó i el brasiler Eric Granado. En la darrera volta el rubinenc s’ha situat primer i els seus dos rivals han anat per terra. Jordi Torres ha guanyat per davant del suís Randy Krummenacher.

En la segona cursa el rubinenc ha lluitat amb Hector Garzo, primer, i l’italià Mattia Casadei, segon. A quatre voltes del final ha començat a ploure i s’ha aturat la cursa amb bandera vermella i s’ha donat per finalitzada. Tito Rabat ha acabat setè en la primera cursa i ha estat el catorzè en la segona.

Jordi Torres suma 104 punts i manté el primer lloc de la general, mentre que Matteo Ferrari és segons amb 86.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)