Fórmula 1

Verstappen supera la pluja del Canadà i fa la seva cinquena ‘pole’

Alonso sortirà des de la tercera posició de la graella

Max Verstappen (Red Bull) ha aconseguit la seva cinquena posició preferent sota la pluja en el GP del Canada. El neerlandès ha estat el més llest en la Q3, ha sortit el primer i ha fet el seu temps (1:25.858) en la segona volta, abans de que un accident d’Oscar Piastri (McLaren) provoques una bandera vermella. Quan s’ha pogut reiniciar la qualificació la pluja s’havia intensificat molt i ningú ha pogut millorar els temps. La segona posició de la graella l’ocuparà un sorprenent Nico Hulkenberg (Haas), que també ha fet dues voltes a més d’un segon del campió mundial. Fernando Alonso (Aston Martin) ha quedat tercer a un segon i mig, mentre que Carlos Sainz (Ferrari) ha acabat amb el vuitè temps.

En la Q2 han quedat eliminats Charles Leclerc (Ferrari), onzè, i Sergio Pérez (Red Bull), dotzè, que no han estat encertats en el canvi de pneumàtics intermedis a secs quan la pista s’ha començat a assecar, ni tampoc quan ha tornat a ploure cap al final de la segona part de la qualificació. Es el tercer gran premi consecutiu que el mexicà no passa a la Q3 del deu millors que lluiten per la posició preferent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)