MotoGP

Martin s’emporta una intensa lluita amb Bagnaia a Sachsenring

El madrileny ha guanyat la seva segona cursa en MotoGP. Àlex Márquez acaba setè

Jorge Martin (Ducati) ha guanyat la seva segona cursa de gran premi en MotoGP després d’una intensa i espectacular lluita amb Francesco Bagnaia (Ducati), el líder del mundial. El pilot madrileny va guanyar dissabte la cursa a l’esprint i amb aquest triomf s’ha situat segon de la general. Jorge Martin i Francesco Bagnaia s’ha distanciat des de l’inici i durant les 30 voltes s’ha passat un parell de cops. A dues voltes del final l’italià ha tocat per darrera al madrileny, però la lluita s’ha mantingut i Jorge Martin s’ha emportat una ajustada victòria per només 64 mil·lèsimes. La tercera posició ha estat per Johann Zarco, el company d’equip de Jorge Martín.

El millor català ha estat Àlex Márquez (Ducati) que ha finalitzat en la setena posició. Les Aprilia no han tingut el seu gran premi i Aleix Espargaró ha acabat fora dels punts, en la setzena plaça, després d’anar de més a menys degut als seus problemes físics que té des del darrer gran premi. Maverick Viñales ha tingut problemes mecànics i ha abandonat a en la vuitena volta. Marc Márquez ha decidit no disputar la cursa després de patir la cinquena caiguda del gran premi en el warm up i fer-se una petita fractura en el dit gros de la mà esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)