Més motor

Tercera victòria de l’any, segona seguida, de Palou en l’IndyCar

El pilot català ha fet una gran cursa i amplia la diferència en la general

Àlex Palou (Chip Ganassi) ha aconseguit una victòria molt treballada en el GP Road America i ha sumat el seu tercer triomf de la temporada, i segon de manera consecutiva. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha ampliat encara més la seva avantatge en la classificació general de l’IndyCar. Àlex palou ha sortit des de la tercera plaça de la graella i durant gran part de la cursa ha mantingut una intensa lluita amb Colton Herta. A set voltes del final el català ha superat al nord-americà i ha marxat cap a la victòria. La segona posició ha sigut pel nord-americà Josef Newgarden i la tercera pel mexicà Pato O’Ward, mentre que Colton Herta ha baixat fins a la cinquena plaça.

En la general de l’IndyCar Àlex Palou suma 324 punts i supera per 74 punts al segon classificat, el suec Marcus Ericsson que en té 250 punts. La tercera plaça és per Josef Newgarden amb 243.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)