Més motor

Les 24 hores tindran 34 equips

Motor. La prova motociclista es farà al Circuit de Barcelona-Catalunya el dies 1 i 2 de juliol i el Kawasaki Català Aclam, campió els dos últims anys i amb 9 triomfs, defensarà el títol

Trenta-quatre equips competiran en les 24 hores de Catalunya de Motociclisme el cap de setmana de l’1 i 2 de juliol al Circuit de Barcelona-Catalunya. La diversitat és una característica que no només es presenta en forma de nacionalitat, sinó que aquest any, per exemple, són encara més les marques que estaran representades sobre l’asfalt: Yamaha (17), Kawasaki (9), Honda (3), Suzuki (3), BMW (1) i Aprilia (1). Posar noms propis als participants és parlar de Kawasaki Català Aclam, el vencedor de les dues últimes edicions i el segon equip de la història de la prova amb més victòries, un total de 9. En aquesta ocasió, el conjunt de Molins de Rei repeteix amb Julien Pilot i Johan Nigon i hi suma Gabriel Pons i Marcel Brenner. Un dels majors rivals de Català en els últims temps ha estat l’FR Moto. Tots dos en la categoria EWC (Endurance World Championship), han demostrat tenir una gran proposta individual i grupal. L’FR Moto, gràcies a la velocitat i precisió dels seus pilots, ha estat l’equip que ha ocupat la pole el 2021 i el 2022. Aquest any pilotaran Daniel González, Jacopo Cretaro, David Sanchis i Pedro Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)