Més motor

Àlex Palou guanya i segueix imparable a l’IndyCar

Amb el triomf a Mid-Ohio, el pilot català firma la seva quarta victòria i amplia l’avantatge al capdavant de la classificació

Àlex Palou ha sumat aquest diumenge en la cursa de Mid-Ohio la tercera victòria consecutiva i la quarta de les últimes cinc que ja s’han disputat de l’IndyCar.

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, que sortia des de la quarta posició de la graella, ha mostrat un cop més la seva gran capacitat de pilotatge i ha aconseguit remuntar fins a aconseguir la seva quarta victòria en la novena ronda de la competició.

Aquest nou triomf situa Palou a una distància significativa (110 punts) respecte els seus dos principals perseguidors, el neozelandès Scott Dixon (Chip Ganassi), que en aquesta ocasió ha quedat segon a 5,0242 segons del pilot català, i el nord-americà Josef Newgarden (Team Penski), que només ha pogut ser dotzè. Això fa que el pilot català de Chip Ganassi s’apropi al seu segon títol en la màxima categoria americana de monoplaces, després que es proclamés campió en l’edició de l’any 2021.

Al final de la cursa, Palou admetia que aquest tram d’èxit és “fins ara, el millor moment de la meva carrera”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)