Més motor

Recorregut solidari de Gerard Farrés per als infants vulnerables

El pilot Gerard Farrés i el grup de ’Solidaritat sobre rodes’ han aconseguit recaptar més de 4.500€ en benefici dels nens vulnerables de Barcelona. El pilot ha cobert l’etapa solidària entre Manlleu i l’Hospital HM Nens de Barcelona amb un grup d’aficionats al ciclisme i al món del motor i diversos metges del centre monogràfic infantil d’HM Hospitales a la capital catalana, amb l’objectiu assolit de superar la xifra recaptada l’any passat.

“Ha estat una gran experiència. Aquest any, hem aconseguit reunir un grup de persones disposades a col·laborar més nombrós i el que és més important, hem aconseguit que un nombre més gran de gent se sumi a aquesta causa i hagin fet la seva aportació econòmica, la qual servirà per tenir cura de la salut dels més petits, que són el futur de la nostra societat”, ha explicat Farrés. “Quan vam rebre la proposta de la Fundación HM Obra Social Nens d’organitzar la segona edició de ‘Solidaritat sobre rodes’ no ens ho vam pensar dues vegades. Per mi i els meus companys, és una enorme satisfacció poder ajudar a qui ho necessita avui perquè, demà, et pot tocar a tu”.

Els participants al ’Solidaritat sobre rodes’ han començat a rodar a les 7h. des del pavelló d’esports de Manlleu i han invertit unes 5 hores en cobrir els més de 100 quilòmetres. que separen la localitat d’Osona de l’Hospital HM Nens de Barcelona, marcant un crono més que respectable si tenim en compte l’onada de calor que afecta Catalunya aquest cap de setmana.

Abans i durant el recorregut, les persones que han desitjat col·laborar amb ’Solidaritat sobre rodes’ han apadrinat algun dels seus quilòmetres fins a assolir la quantitat de 4.639€, superant d’aquesta manera la xifra del 2022. L’admissió de donacions encara romandrà activa durant uns dies més a través de l’enllaç següent: https://hospitaldenens.com/projectes/solidaritat-sobre-rodes/.

Els fons recollits es destinaran a pal·liar els problemes de salut dels nens sense recursos amb els quals treballa la Fundación HM Obra Social Nens, els projectes dels quals se centren en la salut dental, psicològica i de visió, així com l’accés a la vacunació necessària que no s’inclou a la calendarització infantil de vacunes de la sanitat pública.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)