Fórmula 1

Verstappen suma el desè triomf, vuitè consecutiu, després de remuntar amb facilitat

El neerlandès sortia sisè i en la volta disset ja s’ha situat al davant

Max Verstappen (Red Bull) ha aconseguit la seva desena victòria de la temporada i la vuitena de manera consecutiva en el GP de Bèlgica. El neerlandès sortia des de la sisena posició de la graella, ha fet una fàcil remuntada i en la volta 17 de les 44 programades ja s’ha situat en la primera posició. Max Verstappen no ha tingut cap obstacle fins la línia de meta. Ni tant sol la pluja que havia martiritzat als equips en la jornada de dissabte, ja que només ha aparegut lleument en la volta vint i de seguida s’ha aturat.

En la lluita de la resta de la graella, Sergio Pérez (Red Bull) ha superat Charles Leclerc (ferrari) en la primera volta sense problemes i ha estat al davant fins que el seu company d’equip l’ha superat. El mexicà s’ha mantingut segon i els Red Bull han aconseguit el doblet. El monegasc ha acabat en la tercera plaça del podi, mentre que Fernando Alonso (Aston Martin) ha fet una cursa molt seriosa i des de la novena plaça ha sabut avançar, gestionar els pneumàtics i finalitzar en un a meritòria cinquena plaça. En la sortida Carlos Sainz (Ferrari) s’ha tocat amb Oscar Piastri (McLaren) i els dos monoplaces han tingut danys. L’australià s’ha retirat en la segona volta i el madrileny ha anat perdent posicions fins ocupar l’últim lloc i ha decidit plegar en la volta 23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)