MotoGP

Espectacle per gaudir-ne

Motor. El Gran Premi de Catalunya de MotoGP dona el tret de sortida de la segona meitat del curs, amb un cap de setmana del millor motociclisme al Circuit de Barcelona-Catalunya

Tot està a punt al Circuit de Barcelona-Catalunya per disputar aquest cap de setmana el GP de Catalunya de MotoGP, l’onzena de les vint proves del calendari i, per tant, el tret de sortida de la segona meitat del curs. L’edició d’enguany es va presentar ahir a la tarda al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, amb la presència d’alguns dels pilots catalans que hi participen.

L’acte el va presidir Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball, i també president del Circuit. “El Circuit és sinònim d’emoció, passió i tradició; volem que hi hagi present i futur”, va destacar. Respecte al 2024, el conseller delegat de Dorna, Carmelo Ezpeleta, va dir: “El més possible és que sí que hi hagi gran premi a Catalunya.”

Enguany, el Circuit ha esmerçat molts d’esforços per posar l’aficionat en el centre de l’espectacle. Demà a la tarda es farà la tradicional visita a la línia de boxs i diumenge, la invasió de pista un cop acabada la cursa de MotoGP, amb una sessió del DJ Andrea Oliva. Com a novetat, dissabte el podi de la cursa esprint s’esdevindrà a l’àrea Monster Energy, rere la tribuna B (zona de l’Estadi). És el primer cop que una celebració de podi s’acosta tant al públic. El Circuit treballa amb una previsió de 60.000 espectadors diumenge.

A banda de les categories de MotoGP, Moto2 i Moto3, el GP de Catalunya serà la penúltima prova del Mundial de MotoE, en què el català Jordi Torres encapçala la general.

A L’ABAST

A partir de 72 euros es poden adquirir entrades de 3 dies per viure el GP de Catalunya

PROTAGONISTES

El circuit m’agrada. Dona gust arribar a un gran premi i saber que pots lluitar al capdavant
Àlex Márquez
PILOT DE DUCATI

LA XIFRA

No estem en el millor moment, però intentarem fer gaudir l’aficionat que vingui al Circuit
Marc Márquez
PILOT D’HONDA
És el gran premi més especial per mi i arriba en un bon moment per nosaltres
Aleix Espargaró
PILOT D’APRILIA
31
edicions
consecutives del GP de Catalunya de motociclisme s’han disputat a Montmeló.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)