MotoGP

Aleix Espargaró guanya al Circuit al davant de Maverick Viñales

GP de Catalunya. Les Aprilia dels dos pilots catalans no tenen rival després de la baixa de Pecco Bagnaia

Aleix Espargaró ha guanyat el GP de Catalunya de MotoGP, al davant del seu company de l’equip Aprilia Maverick Viñales. Els dos pilots catalans no han tingut rival en la represa de la cursa, després de l’accident de Pecco Bagnaia en la primera sortida. El líder del mundial no ha pres la segona sortida, ni tampoc el seu company Enea Bastianini, que uns instants abans havia provocat una caiguda múltiple.

Amb 71.000 espectadors al Circuit de Barcelona-Catalunya, el podi l’ha completat Jorge Martín (Ducati), que escurça distàncies amb l’absent Bagnaia en la general del mundial, tot i que l’italià manté 50 punts d’avantatge.

Àlex Márquez ha entrat sisè amb la Ducati Gresini, a més de deu segons, mentre que el seu germà Marc, amb Honda, ha entrat tretzè. Pol Espargaró (GasGas) ha plegat per avaria en la represa.

Viñales ha liderat la cursa amb certa autoritat, fins que Espargaró l’ha encalçat i l’ha superat quan faltaven tres voltes, en una maniobra que ha forçat Viñales a anar llarg per l’escapatòria. No obstant això, en la volta d’honor, Aleix i Mack han fet palesa la seva bona sintonia intercanviant-se les motos.

Pel que als pilots lesionats, Pecco Bagnaia sembla que no té cap fractura, però el seu company Bastianini s’ha trencat un turmell. El mundial de MotoGP continua la setmana entrant, a Misano (Itàlia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)