MotoGP

Segon millor temps per a Viñales i tercer per a un sorprenent Pedrosa

Bezzecchi fa el millor temps i Aleix Espargaró haurà de passar per la Q1

La primera jornada d’entrenaments del Gran Premi de San Marino ha acabat amb Marco Bezzecchi traient a última hora el millor temps a Maverick Viñales. El rosinc havia fet la volta més ràpida del circuit, però Bezzecchi l’ha superat (1:30.846). Tant o més protagonisme ha tingut Dani Pedrosa, que competeix com a provador de KTM amb una invitació, com ja va fer a Jerez. El de Castellar ha manat durant molta estona, tant al matí com a la tarda, i ha acabat amb el tercer millor temps. Molt bon paper també per a Marc Márquez, en el sisè lloc. Bagnaia, un cop superat l’ensurt de Montmeló, ha fet el setè millor temps. En canvi, Aleix Espargaró, triomfador al GP de Catalunya, ha caigut en la recta final, no ha pogut acabar entre els deu primres i haurà de passar per la Q1, com també el seu germà Pol, onzè.

En Moto2, el més ràpid de la sessió de la tarda ha estat Pedro Acosta. Jeremy Alcoba ha acabat amb el desè millor temps i Albert Arenas, víctima d’una caiguda, amb el dissetè. En Moto3, setzè temps per a Xavier Artigas, amb el valencià Jaume Masià al capdavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)