MotoGP

Marc Márquez decidirà el seu futur en les pròximes setmanes

S’ha mostrat decebut pel rendiment del nou prototip d’Honda en els tests de Misano

Després de setmanes de rumors, Marc Márquez ha confirmat que revelarà el seu futur en el mundial de MotoGP a finals de mes, al voltant del Gran Premi de la Índia (24 de setembre) i el Japó (1 d’octubre). “No hi ha molt temps. Hi ha una data límit. Tinc tres plans, l’A, el B i el C. Tinc les idees molt clares i el que ha de passar en cadascun d’ells”, ha assegurat el pilot de Repsol Honda després dels tests de Misano. En aquest sentit, el gran dels Márquez s’ha mostrat decebut amb el primer prototip de la RC213V 2024 d’Honda. “L’estil de pilotatge és bastant diferent, però al final els problemes són els mateixos, així que hem de seguir treballant. Per suposat, sempre s’espera més. Si aquesta és la base, si aquesta és la moto, aleshores estarem lluny. Hem de treballar i canviar moltes coses”, ha etzibat. El vuit vegades campió del món ha remarcat la necessitat de tenir arguments palpables: “El temps va passant i el que necessites no son promeses sinó fets.”

Maverick Viñales, segon en els tests

El millors temps dels tests de Misano han estat per a Luca Marini (Ducati), amb 1:30.602, seguit del rosinc Maverick Viñales (Aprilia, 1:30.836) i el sud-africà Brad Binder (KTM, 1:31.154). Els altres catalans que han sortir a pista han estat: Àlex Márquez (Ducati), novè amb 1:31.337; Aleix Espargaró (Aprilia), onzè amb 1:31.381; i Marc Márquez (Honda); catorzè amb 1:31.575.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)