Més motor

L’Imsa LS Group guanya les 24 Hores de Barcelona al Circuit

L’equip francès Imsa LS Group Performance, amb els pilots Julien Andlauer, Grégory Gulivert, Simon Tirman, Laurent Hurgon conduïnt un Porsche 911GT3, ha guanyat avui les 24 hores de Barcelona d’automobilisme trofeu Fermí Vélez al circuit de Barcelona-Catalunya en una lluita aferrissada amb els equips Herberth Motorsport –el conjunt alemany, amb un Porsche, era líder ahir quan es va fer de nit–i Hass RT, amb un Audi R8, que va portar el comandament de la carrera amb un Audi R8 pràcticament fins que faltava una hora per al final. La igualtat entre aquests equips és la que ha provocat que se superi el rècord de voltes (696), establint una nova marca de 725.

La fase nocturna ha estat més ràpida que la diürna d’ahir, completant més voltes sota la il·luminació artificial que durant les primeres 10 hores. Al final, la diferència ha estat de menys d’una volta entre el primer i el segon i de dues voltes amb el tercer; una cosa poc comuna en una prova de resistència de 24 hores. Aquests tres primers classificats han estat els primers de la divisió de GTs i els de la subdivisió GT3, però també s’ha viscut molta tensió en la resta de les categories.

Els altres guanyadors

En 992, la victòria ha estat per al Red Camel-jordans.nl (Ivo Breukers, Luc Breukers, Rik Breukers, Fabian Danz) per davant del Red Ant Racing (Ayrton Redand, Yannick Redant, Kobe de Breucker, Huub van Eijndhoven).

En la categoria GTX, ha estat l’equip Razoon – More Than Racing (Daniel Drexel, Christian Loimayr, Arthur Chwist, Dominik Olbert) el vencedor; mentre que en GT4, l’Atlas BX Motorsport (Steven Cho, Roelof Bruins, Jongkyum Kim, Taekeun Yang, Donggi Noh) no ha tingut rival, i s’ha emportat una victòria incontestable i el títol de l’any.

En la divisió de turismes, la prova l’ha comandada el Holmgaard Motorsport (Magnus Holmgaard, Jonas Holmgaard, Roy Edland, Tom Cloet, Michael Sallenbach), però s’ha vist sorprès pel Wolf-Power Racing (Jasmin Preisig, Ivars Vallers, Roberto Ferri, Ricky Coomber). Entre els equips locals, l’NM Racing Team (Jörg Viebahn, Stephane Perrin, Manel Lao, Viacheslav Gutak, Lluc Ibáñez) ha estat el millor classificat, en la 21a plaça absoluta i en la 4a de GTX.

El conjunt català de Nil Montserrat ha patit diversos altercats i tampoc ha estat exempt de problemes tècnics, inconvenients que l’han deixat a les portes del podi. I2P Racing (Javier Morcillo, Pablo Bruguera i Antonio Sainero) ha obtingut una 11a plaça en GT3; mentre que l’escuderia Faraón ha estat 7a en GTX amb Pablo Bras, Pedro Miguel Lourinho, Agustín Sanabria, Francesc Gutiérrez i Fernando González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)