MotoGP

MOTOR

El mundial de MotoGP s’estrena a l’Índia.

El circuit Budd Internacional és des d’avui l’escenari del Gran Premi de l’Índia, la tretzena prova del mundial en què les Ducati intentaran mantenir el seu domini davant de les Aprilia, després d’haver copat el podi en el GP de San Marino –amb Jorge Martín guanyant les dues curses i acostant-se a 36 punts del líder, Pecco Bagnaia–, en el qual Aleix Espargaró, que havia estat vencedor a Catalunya en la cursa anterior, i Maverick Viñales, segon, es van veure relegats a la dotzena i cinquena posició, respectivament, en un escenari en què el provador Dani Pedrosa (KTM), ara absent perquè només corre per invitació, va ser quart. És el primer cop que el circuit de Buddh alberga el mundial de MotoGP, tot i que va ser la seu (2011-2013) del mundial de fórmula 1. El problema de la contaminació en l’últim curs va fer que caigués de l’alineació.