Més motor

El pas endavant d’Arenas

Motor. El seu fitxatge per Gressini Racing pel 2024 li obrirà noves perspectives en el mundial de Moto2. Ara és catorzè amb l’equip KTM Ajo i ja té l’alta per córrer el GP de l’Índia a partir d’avui

El pilot gironí de Moto2 Albert Arenas, campió del món de Moto3 l’any 2020, vol fer un pas endavant en la seva carrera en la categoria de plata en l’equip Gressini Racing, que la setmana passada va oficialitzar el seu fitxatge pel 2024. En l’equip italià, el català completarà el quart any en la categoria. Arenas milita en l’equip Red Bull KTM Ajo finlandès, al costat del líder, Pedro Acosta, i del turc Deniz Öncü, i és catorzè en el mundial amb 59 punts. No va córrer per lesió a Missano fa quinze dies i ja té l’alta mèdica per aquest cap de setmana al Gran Premi de l’Índia. El tercer lloc en el Gran Premi de Catalunya, juntament amb els testsde Pirelli, van acabar de convèncer Luca Gressini, fill del malaurat Fausto Gressini: “Volíem un pilot de primer nivell també a Moto2,i crec que amb Albert serem un referent també en aquesta categoria. És un veterà a Moto2, capaç de guanyar curses i títols. Volem el millor i, per què no?, podem somiar en un títol de Moto2 amb ell.” Arenas, per la seva banda, també es va mostrar satisfet: “És un honor unir-me a un equip amb tanta història, amb títols mundials i amb un esforç tan important de MotoGP. Queda mitja temporada i l’objectiu és mantenir la concentració i seguir progressant, per arribar al 2024 en la millor situació possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)