MotoGP

Bezzecchi guanya, Martín és segon, Bagnaia cau i el mundial s’ajusta

El campió mundial i líder de la general de MotoGP només te 13 punts de marge sobre el madrileny

La general del mundial de MotoGP s’ha ajustat després de la caiguda de Francesco Bagnaia, el líder, al GP de l’Índia. La victòria de Marco Bezzecchi –tercer de la general–, l’ha situat a 44 punts, mentre que el segon lloc de Jorge Martín, que és segon en la general, l’ha situat a només 13 punts del campió mundial. La tercera victòria de l’any de Marco Bezzecchi en la màxima categoria ha estat molt clara i ha superat per més de vuit segons i mig al madrileny. Jorge Martin ha mantingut una gran lluita per la segona plaça amb Francesco Bagnaia, i quan l’italià s’ha situat segon a vuit voltes del final ha caigut. En les últimes voltes el madrileny ha lluitat per la segona plaça amb el recuperat Fabio Quartararo, que ha acabat tercer a només dues dècimes.

Maverick Viñales ha sortit de la pista en el segon revolt i ha baixat fins a la vintena i última posició. A partir d’aquí ha anat remuntant i ha finalitzat en la vuitena plaça. El novè lloc ha estat per Marc Márquez que en les voltes inicials ha lluitat pels primers llocs, ha caigut quan anava quart, i després s’ha recuperat i ha acabat en el top-10.

Pol Espargaró ha finalitzat en la tretzena plaça, mentre que el seu germà Aleix s’ha retirat a onze voltes del final per problemes mecànics quan ocupava la setena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)