MotoGP

Binder fa el rècord de la pista al GP del Japó i Aleix Espargaró marca el tercer temps

Àlex Rins torna a la competició després de tres mesos absent per lesió

Brad Binder (KTM) ha fet el rècord de la pista de Motegi, al GP del Japó, al marcar el millor temps en la sessió de pràctica amb 1:43.489. Ha superat el registre del 2015 que tenia Jorge Lorenzo. El sud-africà ha superat per 29 mil·lèsimes el líder del mundial, Francesco Bagnaia (Ducati), La tercera plaça de la sessió l’ha ocupar Aleix Espargaró (Aprilia) al marcar 1:43.784 i quedar-se a dues dècimes. També s’han classificat directament per la Q2 de demà Maverick Viñales (Aprilia) amb el vuitè temps i Pol Espargaró (KTM) amb el novè, a sis i set dècimes respectivament del millor temps.

Marc Márquez (Honda) ha acabat catorzè a un segon i haurà de passar per la Q1. El cerverí tenia ritme per estar entre els deu millors, però l’hi han cancel·lat dues bones voltes, per excedir el limit de pista i per una bandera groga. En l’últim minut i quan buscava el temps, ha caigut. En aquest gran premi ha tornat a les pista Àlex Rins (Honda) després de tres mesos de baixa per lesió. En el GP d’Itàlia del mes de juny es va trencar la tíbia i el peroné de la cama dreta i ha estat absent durant set grans premis. El barceloní ha fet només sis voltes en aquesta pràctica, ha acabat 21è i últim a més de tres segons. Àlex Márquez (Ducati) és baixa per la lesió a les costelles que es va fer en el darrer gran premi.

Albert Arenas (Kalex) està molt recuperat de l’espatlla esquerra que es va lesionar en la caiguda a San Marino i ha acabat el primer dia amb l’onzena posició en Moto2 a només sis dècimes del millor registre (1:51.082). El més ràpid en el circuit de Motegi ha estat el tailandès Somkiat Chantra (Kalex) que ha marcat 1:50.396. A només 37 mil·lèsimes s’ha situat el valencià Aron Canet (Kalex) amb 1:50.433. Jeremy Alcoba (Kalex) ha ocupat el vintè lloc a més d’un segon (1:51.6049.

En Moto3 Jaume Masià, el guanyador de l’últim gran premi, ha fet el millor temps el primer dia d’entrenaments. El valencià ha marcat un registre d’1:57.068 i ha superat per una dècima el també valencià Ivan Ortolá (KTM). Xavier Artigas (CFMoto) continua en les darreres posicions i només ha pogut fer el 22è temps amb 1:58.470, a un segon i quatre dècimes del millor registre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)