Ral·lis

Suspenen el ral·li Vidreres-Maçanet

La 14a edició del ral·li Vidreres-Maçanet, que s’havia de fer avui i demà, s’ha suspès. L’administració havia demanat diversos documents als organitzadors per validar la disputa de la prova, i com que no s’ha solucionat, el Serbei Català de Trànsit ha impedit que es faci.

La federació catalana d’automobilisme s’ha mostrat crític amb l’organitzador: “El Servei Català de Trànsit ha desestimat la petició feta per Peu a Baix Motorsport Club Girona per la celebració de la prova. Tots els rganitzadors coneixen els requeriments, normativa i terminis que l’administració exigeix per autoritzar les proves esportives, perquè sempre són els mateixos. Des del moment que la FCA ha tingut coneixement de la desestimació ha mediat amb l’administració corresponent (Servei Català de Trànsit) per revertir la situació, però aquesta vegada no ha sigut possible degut als reiterats incompliments de terminis i documentació que segons el SCT ha incorregut l’organitzador. No és admissibles que una pretesa desconeixença acabi perjudicant sempre als esportistes.”

La versió de l’organitzador

“Peu a baix Motorsport Club Girona comunica que després de la incertesa davant diversos temes administratius amb els organismes competents de la Generalitat [...] hem rebut la resolució desfavorable definitiva”. L’organitzador lamenta els inconvenients provocats a col·laboradors, aficionats i pilots. “Des de l’escuderia organitzadora es valorarà la possibilitat de buscar una nova data per a la seva celebració”, apunten.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)