MotoGP

Pol Espargaró perd el lloc de pilot en el Tech3 Gas Gas al 2024 que ocuparà Acosta

El català no estarà a la graella de MotoGP la propera campanya

Pol Espargaró no continuarà com a pilot de l’equip Tech3 GasGas de MotoGP l’any 2024 tot i tenir contracte en vigor. La plaça del granollerí sobre la KTM serà per a Pedro Acosta que pujarà des de Moto2 i formarà equip amb Augusto Fernández. L’equip Tech3 GasGas ho ha fet oficial avui.

KTM té quatre motos en la graella de MotoGP i a banda dels quatre pilots amb contracte, havia de pujar el murcià Pedro Acosta a la màxima categoria la propera campanya. Dorna, l’organitzador del mundial no l’hi ha deixat tenir una cinquena moto i per fer lloc a Pedro Acosta, que si no pujava de categoria podia quedar lliure per fitxar per una altre marca, han decidit deixar sense moto al pilot català. De cara a la temporada 2024 Pol Espargaró quedarà com a provador i tercer pilot per fer alguna substitució de companys per una lesió, o aprofitar alguns wild card durant la temporada.

En el comunicat de Pierer Mobility Motorsport, el grup que engloba KTM es diu: “Pol ocuparà un lloc crucial i molt valorat per al projecte el proper any. El simpàtic pilot de 32 anys ha format part d’aquesta decisió conjunta per al futur a curt i llarg termini dels objectius de l’empresa a MotoGP Pol és molt apreciat pel seu compromís i experiència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)