Fórmula 1

Max Verstappen fa la seva desena posició preferent de l’any al GP de Qatar

El neerlandès ha dominat tota la qualificació

Max Verstappen (Red Bull) ha dominat completament la qualificació del GP de Qatar i ha aconseguit la seva desena pole de la temporada.El neerlandès ha fet el millor temps en les tres fases de la qualificació i en la definitiva Q3 ha marcat 1:23.778 i ha superat per quatre dècimes el segon, George Russell (Mercedes).

Lando Norris i Oscar Piastri, els dos de McLaren ha acabat amb el segon i el quart temps, però els hi han invalidat els registres per superar els limits de pista. Això ha afavorit a Fernando Alonso (Aston Martin) que sortirà quart en la cursa de diumenge.

Carlos Sainz (Ferrari) i Sergio Pérez (Red Bull) han quedat eliminats en la Q2 i sortiran des de la dotzena i tretzena posició respectivament.

Demà es farà la qualificació per la cursa a l’esprint, i la cursa d’esprint en la que Max Verstappen pot guanyar el títol mundial, només ha de finalitzar entre els sis primers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)