MotoGP

Àlex Rins no competirà a Tailàndia i ha de tornar a ser operat

Només va fer els primers entrenaments en el GP d’Austràlia pel fort dolor que tenia en la cama

Àlex Rins no estarà present en el GP de Tailàndia d’aquest cap de setmana i haurà de tornar a passar per la sala d’operacions. El barceloní ho ha fet públic a les xarxes socials i ha explicat després d’una revisió: “Feliç després de la cita amb el nostre metge d’avui. La lesió manté una evolució positiva. Hem identificat la causa del dolor i ens sotmetrem a una petita cirurgia per alleujar-lo. No serem al GP de Tailàndia però seguim treballant per a una recuperació total.” Se l’hi ha apreciat una petita hèrnia en la zona que li provoca el dolor a la cama.

Àlex Rins va reaparèixer en el GP del Japó, després de la seva lesió de tíbia i peroné que el va tenir molt de temps apartat dels circuits, però només va fer uns entrenaments. Després va disputar el GP d’Indonèsia, però en el GP d’Austràlia del cap de setmana passat només va poder fer uns entrenaments i el fort dolor que tenia va fer que no continués.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)