MotoGP

Jorge Martín segella a Tailàndia el cinquè triomf consecutiu en les curses esprint

El madrileny de Ducati retalla 9 punts al líder del mundial Pecco Bagnaia (Ducati), que no ha pogut passar del setè lloc

El madrileny Jorge Martín (Ducati) ha segellat el seu setè triomf en les curses esprint, el cinquè de consecutiu, en el Gran Premi de Tailàndia i ha retallat 9 punts respecte del líder del mundial Pecco Bagnaia (Ducati), que avui no ha pogut passar del setè lloc. Amb aquests resultats l’italià suma ara 369 punts i l’espanyol, 351. En la pugna per la segona plaça, Brad Binder (KTM) ha superat Luca Marini (Ducati), mentre que el lleidatà Marc Márquez (Honda) ha aconseguit una meritòria quarta plaça després d’avançar el granollerí Aleix Espargaró (Aprilia), que en l’última volta s’ha passat de frenada. Pel que fa la resta de catalans, Àlex Márquez (Ducati) ha estat vuitè, Pol Espargaró (KTM), setzè, i Maverick Viñales (Aprilia), divuitè, lluny dels seus bons registres en les sessions de qualificació.

Amb vista a la cursa del Gran Premi, Jorge Martín tindrà demà (9 h) l’oportunitat de continuar retallant punts perquè arrencarà des del primer lloc de la graella (1:29.2870) i Pecco Bagnaia (Ducati), el sisè (1:29.5270). Completaran la primera línia Luca Marini (Ducati) i el granollerí Aleix Espargaró (Aprilia). Àlex Márquez (Ducati) arrencarà setè, Marc Márquez (Honda), vuitè, Maverick Viñales (Aprilia), novè, i Pol Espargaró (KTM), dissetè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)