Ral·lis

Kalle Rovanperä ja és bicampió mundial

El pilot de Toyota n’ha tingut prou en acabar segon en el ral·li de l’Europa Central per assegurar-se la seva segona corona quan encara resta una cursa puntuable

El finès Kalle Rovanperä (Toyota GR Yaris) ja és bicampió mundial i continua trencant rècords de precocitat amb 23 anys. Amb 20 anys va ser el pilot més jove a guanyar una prova del mundial, amb 22 el més precoç en assolir el títol, i ara amb 23 ja n’ha conquerit dos. La sortida de pista del seu company d’equip, el gal·lès Elfyn Evans, en la jornada de dissabte li havia aplanat el camí del títol. Rovanperä en tenia prou en arribar a meta del ral·li de l’Europa Central –República Txeca, Àustria i Alemanya– per assegurar-se el primer lloc de la general, quan encara restarà una prova puntuable. El pilot finès va aixecar el peu de l’accelerador i al final ha acabat segon, a 57,6 segons del belga Thierry Neuville (Hyundai i20 N). La tercera plaça ha estat per a l’estonià Ott Tanak (Hyundai), a 1:52.8 del vencedor. En el mundial el ja bicampió suma 235 punts, seguit d’Evans (191) i de Neuville (184). Amb el títol decidit, l’última prova puntuable serà del 16 al 19 de novembre al Japó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)