Ral·lis

Deflandre i Lienne, guanyadors del XX Rally Costa Brava Històric

Els belgues Yves Deflandre / Patrick Lienne (Porsche 911) s’han proclamat guanyadors del ral·li per segon any consecutiu, en un treballat triomf de menys a més, i s’han fet també amb el FIA Trophy for Historic Regularity Rallies.

Els equips locals Juan Pedro García / Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth) i David Garrigolas / Sílvia March (VW Golf GTI) han completat el podi, amb Tere Armadans i Anna Vives (Porsche 911) finalitzant en quarta posició i primer equip femení classificat.

El Passeig del Mar de Palamós ha viscut tres fantàstiques jornades del millor motor clàssic, amb un nombrós públic que ha gaudit d’un intens programa d’activitats. Cinc dècimes de segon de diferència després de més de 500 quilòmetres de regularitat, 1000 quilòmetres de recorregut i 20 trams. Així d’ajustat ha estat el desenllaç del XX Rally Costa Brava Històric by Motul, que ha finalitzat ben entrada la matinada del diumenge, després de tres intenses etapes per les carreteres que han convertit en llegendària a aquesta prova automobilística.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)