MotoGP

Martín guanya el vuitè esprint i se situa a només 7 punts del lideratge de MotoGP

Àlex Márquez és quart i Maverick Viñales acaba sisè

Jorge Martín (Ducati) ha aconseguit la vuitena victòria en una cursa a l’esprint en aquesta temporada, al guanyar la del GP de Qatar, i com que Francesco Bagnaia (Ducati) ha acabat cinquè s’ha situat a només 7 punts del líder del mundial de MotoGP. Això vol dir que el títol es decidirà en el darrer gran premi a Xest. El madrileny ha superat Bagnaia en la segona volta i en la quarta s’ha situat en la primera posició. No ha mirat enrere i ha marxat cap a la victòria. Només l’ha inquietat una mica Fabio di Giannatonio (Ducati) que ha acabat segon.

Àlex Márquez (Ducati) ha lluitat pels primers llocs en les primeres voltes, però després ha cedit terreny i ha acabat quart. Maverick Viñales (Aprilia) ha anat de menys a més i s’ha situat en la sisena posició, mentre que Marc Márquez (Honda) ha acabat onzè i Pol Espargaró (KTM) setzè. Aleix Espargaró (Aprilia) ha caigut en la primera volta.

Joe Roberts (Kalex) ha fet la posició preferent en Moto2 amb nou rècord absolut del circuit amb un temps d’1:57.305. El nord-americà ha superat per només 7 mil·lèsimes l’italià Celestino Vietti. Els dos catalans de la categoria, Jeremy Alcoba (Kalex) i Albert Arenas (Kalex)m han disputat la Q1 i no l’han pogut superar. El tortosí sortirà des de la 19a plaça i el gironí des de la 22a.

En Moto3 Daniel Holgado (KTM) ha fet la seva primera pole de la temporada i segona de la seva carrera. L’alacantí ha fet 2:04.742 i ha superat per només 3 mil·lèsimes el brasiler Diogo Moreira (KTM). Xavier Artigas sortirà des de la quinzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)