Trial

TRIAL

Bou en suma 34 i...

Toni Bou no es cansa de guanyar títols mundials de trial i de X-trial, i ja en suma 34, 17 a l’aire lliure i 17 més en la modalitat indoor. El pierenc de 37 anys acaba de renovar el seu contracte amb l’equip Repsol Honda –amb què ha guanyat tots els títols–, quatre anys més, fins al 2027. En aquesta campanya Toni Bou es va tornar a mostrar intractable en tots els terrenys.

Palou: segon títol clar
Àlex Palou va aconseguir el seu segon títol de l’IndyCar, el primer va ser al 2021, i ho va fer de manera clara i abans de l’últim cursa, una fet que no havia passat els darrers anys. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, de l’equip Chip Ganassi, va sumar cinc victòries, un segon lloc i quatre terceres places, i es va mostrar mot sòlid en les 17 curses de la temporada, ja que en tretze d’elles va acabar entre els cinc primers i el seu pitjor resultat van ser dues vuitenes posicions.
Bagnaia revalida i Márquez deixa Honda
Francesco Bagnaia va revalidar el títol mundial de MotoGP, després de mantenir una intensa lluita fins l’última cursa amb Jorge Martín. Aleix Espargaró va ser sisè del mundial, va sumar dues victòria i Àlex Rins s’en va emportar una altre. La gran noticia fora de la pista va ser que el vuit vegades campió mundial, Marc Márquez, va deixar Honda després d’11 anys i al 2024 pilotarà una Ducati.
Domini absolut i tercer títol
Max Verstappen van dominar de manera absoluta el mundial de F1 i va guanyar de manera clara el seu tercer títol seguit. El neerlandès va fer el rècord de victòries en una temporada amb 19 i el de triomf consecutius amb 10. Red Bull va fer el doblet amb Sergio Pérez, i Fernando Alonso va sorprendre amb el quart lloc amb l’Aston Martin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)