Dakar

Loeb guanya una intensa lluita amb Al Rajhi i Al-Attiyah

El francès suma la seva 24 victòria d’etapa en el Dakar

Sébastien Loeb (Prodrive) ha sortit guanyador de l’intensa lluita en la distància amb Yazee Al Rajhi (Toyota) i Nasser al-Attiyah (Prodrive), per les seves diferents posicions de sortida, en la quarta etapa del Dakar de 299 km entre Al Salamiya i Al-Hofuf. Els tres primers de l’etapa han finalitzat en menys d’un minut i mig de diferència que ha estat un fidel reflex dels que ha passat durant la cursa, ja que els tres han anat superant els punts de control amb marges de segons entre ells. En els darrers 30 km es quan s’ha decidit tot, ja que Nasser al-Attiyah ha perdut la primera posició que havia ocupat la majoria del temps. El francès, que ha aconseguit la 24a victòria parcial, s’ha imposat amb un temps de 2h36:02 i ha superat per 1:08 al saudita, mentre que el qatarià ha estat tercer a 1:22. La quarta plaça de l’etapa ha estat per Carlos Sainz i Lucas Cruz (Audi) a 4:58. El madrileny i el copilot català no han estat en aquesta intensa lluita pel triomf, però s’han mantingut al darrera intentant cedir el menor temps possible.

En la classificació general Yazee Al Rajhi ha ampliat el seu avantatge sobre Carlos Sainz i Lucas Cruz i els ha deixat a 4:19, mentre que Nasser al-Attiyah ha recuperat dues posicions i s’ha situat tercer a 11:03 del saudita.

Aquesta quarta etapa ha estat la segona part de l’etapa marató en que els pilots només van poder fer les reparacions imprescindibles durant dues hores ls seus vehicles abans de deixar-los en un parc tancat tota la nit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)