Dakar

El Dakar 2024 enfila la recta final

Motor.Carlos Sainz en cotxes i Ricky Bravec en motos lideren les generals abans de la setena etapa, amb una especial de 390 km

El Dakar 20024 inicia avui la recta final després de la duríssima etapa marató de dos dies. L’etapa d’avui, la setena –Riad-Al Duwadimi, amb 483 quilòmetres d’especial i 390 d’enllaç–arrencarà amb molts canvis de direcció i acabarà amb un llarg tram de dunes. Carlos Sainz i el copilot català Lucas Cruz (Audi), en cotxes, i el nord-americà Ricky Bravec (Honda) en motos, hi arriben com a líders. El copilot igualadí Armand Monleon és quart en cotxes amb el brasiler Lucas Moraes (Toyota); Nani Roma i Àlex Haro (Ford) son dotzens i Laia Sanz i Maurizio Gerini (Astara), dissetens. Oriol Mena i el pilot polonès Eryk Goczal son líders en Challenger. Isidre Esteve i Txema Villalobos van acabar ahir l’etapa marató després de 72 hores. La pitjor notícia va ser l’accident en la segona etapa del pilot de motos tarragoní Carles Falcon, ingressat en la UCI en coma induït amb un edema cerebral i traslladat des de Riad en un avió medicalitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)