Dakar

Doblet dels germans Benavides amb victòria de Kevin

Brabec amplia la seva diferència en la general

Els germans Benavides han aconseguit un meritori doblet en la vuitena etapa del Dakar amb victòria de Kevin (KTM) i segona plaça de Luciano (Husqvarna). Els germans argentins han estat en els primers llocs durant tota l’etapa, però no han encapçalat la classificació fins els darrers deu quilòmetres Aquesta vuitena etapa s’ha disputat entre Al Duwadimi i Hail de 458 km d’especials, però al mig tenia 179 km d’asfalt que no eren cronometrats.

Kevin Benavides, el guanyador de la passada edició, s’ha imposat amb 3h35:03 i ha sumat la segona victòria d’aquesta i la desena en total. Luciano ha entrat segon a 31 segons i amb una bonificació d’1:29 per haver obert pista en forces quilòmetres.

La primera part de l’etapa ha estat dominada per Ricky Brabec (Honda), el líder, que ha intentat posat temps entre ell i Ross Branch (Hero), el sego, i ho ha aconseguit. El nord-americà, però ha perdut ritme en els últims quilòmetres i no ha mantingut la diferència de més de tres minuts que tenia. Ricky Brabec continua líder de la general i ha ampliat de 1 segon a 42 la seva diferencia sobre el pilot de Botswana. Nacho Cornejo (Honda), que obria pista i ha tingut més de tres minuts de bonificació, manté el tercer lloc i ara està a només 4:21 del líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)