Dakar

Al-Attiyah, el vigent campió, no surt en la desena etapa i abandona definitivament

El qatarià no va acabar l’etapa d’ahir per problemes mecànics

Nasser al-Attiyah, el vigent campió del Dakar, ha decidit no prendre la sortida en la desena etapa de 371 km amb inici i final a Al-Ula. El qatarià va haver d’abandonar en els primers quilòmetres de la novena etapa per problemes mecànics en el seu Prodrive, i va ser classificat en el lloc 157 i últim, amb 57h30:00 i 45 hores de penalització. Això li permetia continuar en competició i disputar les tres últimes etapa del Dakar però ha decidit no fer-ho. Nasser al-Attiyah es va mostrar molt crític amb el seu equip després d’haver-se de retirar en la novena etapa i dels problemes que havia tingut en les anteriors que l’hi havien fet perdre totes les possibilitats de lluitar per la victòria final

Nani Roma i Àlex Haro (Ford) tampoc han sortit en aquesta darrera etapa. Els catalans van abandonar en l’etapa 7 per un problema mecànic, però ells si que van decidir continuar en la competició amb moltes hores de penalització i van fer les etapes 8 i 9, i aquesta última van ser dotzens, però ara han decidit abandonar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)