Més motor

Àlex Palou inicia la posada a punt del seu nou monoplaça de la IndyCar

El campionat s’inicia el 10 de març i el pilot català buscarà revalidar el títol

Àlex Palou ha iniciat els entrenaments amb el seu nou monoplaça de l’equip Chip Ganassi de cara a l’inici de la temporada de l’Indy Car que disputarà la seva primera cursa el 10 de març. El pilot català va guanyar el seu segon títol l’any passat i lluitarà per revalidar el campionat. Els primers entrenaments els va fer ahir al circuit Homeasted de Florida, als Estats Units, amb el xassís del seu monoplaça completament de color negre i pràcticament sense logotips dels patrocinadors. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor si que va lluir els nous colors d’aquesta temporada, vermell i groc, i que reemplacen el tradicional blau que ha portat els darrers anys. El canvi és pel seu nou patrocinador, la firma de missatgeria DHL.

Àlex Palou seguirà portant el número 10, tot i que com a campió vigent té dret a triar el número 1. El pilot català, campió de l’IndyCar els anys 2021 i 2023 considera que el número 10 és molt especial: “Havíem de seguir amb el número 10. M’agrada el 10. Va ser el meu primer número a go-kart i intentaré repetir amb el 10”. Els color de la granota i del vehicle poden anar canviant en funció dels grans premis i dels patrocinador i depèn de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)