Més motor

Palou inicia l’any en les 24 hores de Daytona

Motor. Són cinc els pilots catalans que estaran presents en la graella de sortida

Àlex Palou iniciarà la temporada disputant les 24 hores de Daytona, que comencen avui. El pilot català, campió de l’IndyCar de l’any passat, forma part de l’equip de Chip Ganassi que competirà amb un Cadillac en la màxima categoria de la prova, la GTP. Amb els seus companys Scott Dixon, Sebastien Bourdais i Renger van der Zande, van fer el segon millor temps i ocuparan la segona plaça en la graella.

En les altres categories de la prova hi haurà quatre pilots catalans més. En la GTD Pro, la tercera en importància, hi seran presents Dani Juncadella (Corvette), que va fer el 31è temps del total de participants i el tercer de la categoria, i Àlex Riberas (Aston Martin), que sortirà de la 47a posició i que va fer l’onzè temps de la categoria. En la GTD competiran Albert Costa (Ferrari), que va fer el 30è temps i el sisè de la categoria, i Miquel Molina (Ferrari), que ocuparà el lloc 39è en la graella i que va fer l’onzè temps de la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)