Trial

Toni Bou s’exhibeix i guanya per dissetena vegada el Trial de Barcelona

Toni Bou (Montesa) ha eixamplat avui el seu idil·li amb el Trial Indoor de Barcelona i ha sumat el seu dissetè triomf en la prova en dinou participacions en la 47a edició que s’ha disputat al palau Sant Jordi, la catedral de l’X-Trial. El 17 vegades campió del mon de la modalitat i 34 en total, ha completat una exhibició que ha aixecat el públic dels seients minimitzant la dificultat d’obstacles impossibles per a la resta i inicia el campionat mundial amb el lideratge.

Bou ha exhibit les seves credencials de bon començat i amb tan sols un punt de penalització en les cinc zones del primer recorregut ha estat el millor per davant del basc Jaime Busto (3), el gallec Gabriel Marcelli (4) i l’ulldeconenc Adam Raga (6). En la segona volta ha repetit amb només un punt i s’ha plantat a la final amb 2 punts, juntament amb Jaime Busto (Gas Gas) –5 punts (3+2)– i amb el seu company d’equip Gabriel Marcelli (Montesa), amb 11 punts (4+7). En la final, amb sis zones, –amb una de nova–Busto ha arrencat líder amb un zero en la primera zona i Bou n’ha sumat un, però ha penalitzat 5 punts en la segona i el pierenc, més segur, li ha saltat a la jugular i ja no ha cedit la iniciativa. Marcelli, per la seva banda, s’ha despenjat ben aviat. Amb un zero aclamat en la quarta zona, d’alta dificultat, Bou ha sentenciat el trial. Tant Busto com Marcelli han penalitzat cinc punts. El pierenc ha acabat amb un total d’11 punts, amb un altre zero en la darrera zona. Busto amb 21 i Marcelli, tercer, amb 22. La segona prova de les sis previstes del mundial d’X-Trial es disputarà a Chalon-sur-Saône (França) el 15 de març.

Triomf de Berta Abellán

En la quarta edició de la Women’s Trophy, la terrassenca de 24 anys Berta Abellán (Scorpa), que s’ha tret el mal regust de l’actuació de l’any passat, ha complert el seu somni i ha trencat el monopoli de la britànica i nou cops campiona del mon a l’aire lliure Emma Bristow (Sherco). Abellán ha fet nomes 4 punts de penalització en les cinc zones (0+1+3+0+0), mentre que Bristow, que ha fet un fiasco en la quarta zona, ha acabat amb 7 punts. El podi l’ha completat la italiana Andrea Sofia Rabino (Beta) amb 8 punts de penalització.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)