Fórmula 1

Leclerc fa el millor temps i Verstappen és el més sòlid l’últim dia de la pretemporada

Els equips s’han centrat en provar els pneumàtics mitjans i durs, i fer tandes llargues amb ells

La tercera jornada de tests de Bahrain ha posat punt i final a la pretemporada de la Fórmula 1. En aquesta darrera jornada els equips s’han centrat en provar els pneumàtics mitjans i durs, i fer tandes llargues amb ells. El millor registre del dia l’ha marcat Charles Leclerc (Ferrari) amb 1:30.322, mentre que el segon l’ha fet George Russell (Mercedes) en els darrers minuts de la jornada amb 1:30.368, a 46 mil·lèsimes.

Max Verstappen (Red Bull) ha marcat el quart temps amb 1:30.755. El campió mundial però, ha estat el més sòlid i el que ha marcat els millors temps de manera continuada en tandes de tretze a quinze voltes seguides. Fernando Alonso (Aston Martin) ha acabat amb el vuitè temps i Carlos Sainz (Ferrari), que només ha rodat al matí, el novè.

Els pilots i els monoplaces tornaran a l’acció la setmana vinent amb el GP de Bahrain en aquest mateix circuit de Sakhir. El dijous 29 de febrer s’iniciaran els primers entrenaments i el dissabte 2 de març es disputarà la primera cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)